Ting Du Bør Tenke På Når Du Starter Et Oppussingsprosjekt

Når det gjelder forbedring av hjemmet, tror mange huseiere på en alt-eller-ingenting-tilnærming. De foretrekker å vente på en totalrenovering i stedet for å takle en serie med mindre, mer håndterbare prosjekter. Å velge sistnevnte kan spare penger og gjøre hjemmet ditt til et mer attraktivt og hyggelig sted å bo. Her er noen tips og triks for å komme i gang.

Bruk litt tid i det potensielle nabolaget ditt på å kjøre og gå gjennom. Du bør ha en ide om hva slags vedlikehold de nye naboene bruker hjemme. Hvis området virker nedslitt med gjengrodde tun og urydde hjem, vil du vurdere å flytte inn i området på nytt.

Hvis du har en stor hage, men ønsker mer innendørs boareal, er det en forbedring du bør vurdere å legge til en vinterhage. En vinterhage gir et ekstra rom til huset ditt som vil bli fylt med naturlig lys. Rommet kan brukes til middagsbelyste middager, treningsutstyr til hjemmet, solsenger og mye mer. Strukturen vil sannsynligvis også fange oppmerksomheten til potensielle kjøpere og øke videresalgsverdien til hjemmet ditt.

Persienner kan støvsuges, men på et tidspunkt må de vaskes. En måte å vaske dem på er å legge dem i badekaret og bruke en børste og løsemiddel for å rense støvakkumuleringen. En enklere måte kan være å vaske dem mens du fremdeles henger. Legg en plastdråpe under for å holde vannet fra gulvet.

Når det gjelder forbedring av hjemmet, må du sørge for å gjøre bakgrunnsarbeidet ditt og sørge for at entreprenøren er bundet. Dette er viktig fordi en måte å forsikre deg om at jobben du hadde tenkt å bli fullført, vil bli fullført i henhold til de angitte vilkårene. Obligasjonsleverandøren vil også dekke eventuelle skader eller tyverier som oppstår.

Sett dine brukte pensler og ruller i plast og i kjøleskapet! Hvis du skal fortsette å bruke samme maling i nær fremtid, er det ingen grunn til å vaske ut børster og ruller. Bare tett dem i en plastpose og sett dem i kjøleskapet. De vil være brukbare i flere uker!

Forsegl sprekker og åpninger for å spare på oppvarmingsregningene, samt forhindre at feil kommer inn i hjemmet ditt. Påfør tetning rundt vinduer, gulvlister og andre steder som trenger det. Etter at caulk har tørket, bør insekter ha vanskelig for å komme inn, og luft skal ha vanskelig for å unnslippe.

For å øke sikkerheten og verdien til hjemmet ditt eller terrassen, kan du legge til metall- eller trerekkverk i kantene eller til og med en dekorativ port som fører inn til hagen. Rekkverk kan også forbedre utseendet på utendørs oppholdsrom ved å fungere som et sted å feste dekorative belysning eller hagearbeidsprodukter.

I stedet for å vente i flere tiår med å spare penger til en totalrenovering, hvorfor ikke se etter oppussingsprosjekter i alle størrelser og størrelser? Ved å følge rådene i denne artikkelen, kan du oppdage gleden ved å gjøre forbedringer og oppgraderinger av og til hjemmet ditt uten å vente på en dag som kanskje aldri kommer.

How To Improve Your Home?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *